• Famme har fri frakt og retur. Få pakken levert samme dag med Porterbuddy.

  Rask levering + gratis retur

  Famme tilbyr hjemlevering samme dag med Porterbuddy. Hos oss kan du kjøpe fraktfritt og bestiller du i dag har du også gratis retur! Du velger mellom Posten, Helthjem eller samme dags levering med Porterbuddy!

 • Alt av treningsklær og sko på nett | Stort utvalg

  Bredt utvalg

  Hos Famme har du tights, treningstopper, løpejakker, sko og mye mer! Vi har til og med jeans spesielt produsert for fitness damer og andre hverdagsklær som er spesielt laget for de som er glad i å trene.

 • Løpetights med scrunch og mønster, kompresjonstight for løpeturer eller styrketrening

  Best på treningsklær

  Vi har treningsklær i mange farger, lengder og passformer. Vi har løpetights med og uten scrunch og løpetights med og uten mønster. Vi har også kompresjonstights perfekt til styrketrening og løpeturer. Match med treningstoppene våre!

Kompresjonstights

Athleta - Treningsklær og rabattkode

Athleta tilbyr mange forskjellige typer tightser. På lik linje med Famme har de et utvalg av seamless tights, treningstights, løpetights og andre typer tightser til andre anledninger. 

Du kan finne info om rabattkode på treningstights fra Athleta her.

Lurer du på hvordan vilkårene er ellers i nettbutikken hos Athleta, les mer om Athleta i Norge.

Athleta tights modeller

Athleta har mange forskjellige typer tightser til alle anledninger. Tightsene er egnet for både letter og tunge styrkeøkter, samt kondisjonstrening som løping. Famme tilbyr også et stort utvalg av alle typer treningsklær og tightser til konkurransedyktige priser. 

Athleta Fargerike tights

Vi tilbyr flere farger i våre produkter, slik at du kan finne noe som passer til din stil. Athleta har et stort utvalg av farger forskjellige varianter. Som alternativ til Athleta sine fargerike tightser har vi også et stort utvalg. Se på vår treningstights kolleksjon for å se alle de fantastiske produktene vi tilbyr. 

For eksempel, en fargerik seamless tights vi kan anbefale vår Elevate Wave Leggings 2

blå seamless tights til dame

 Denne tightsen har høyt liv og sitter bra på kroppen. Den vil ikke skli ned og er sømløs, samtidig som den transporterer fukt slik at man ikke føler seg for klam. Sammenlignet med andre seamless tightser har denne mer hold og kompresjon, noe som gjør den godt egnet til styrketrening for eksempel. Denne er det også mulig å bruke som en løpetights hvis man ønsker det. 

Ellers er en annen fargerik tights vi kan anbefale er Fleek Leggings: 

rød seamless tights
Fleek-tightsen er en av favorittene blant seamless tights. Den er både elastisk og myk, samtidig som den har høyt liv. Her mangler det ikke på stretch! I tillegg gir den optimal komfort. 
Som en treningstights lignende de man finner hos Athleta kan vi også anbefale Elevate Vortex Leggings: 
lilla seamless tights
Denne tightsen er sømløs, squat proof og er svært flatterende på kroppen. Den vil sitte bra på kroppen gjennom hele økten og er laget på en teknisk måte som gjør at den transporterer fukt. Denne tightsen har en kjempebra shaping-effekt. 
En annen fargerik treningstights hos Famme som ligner på de hos Athleta er Ella kompresjonstights: 
rød tights til dame
I tillegg til denne knallfine røde fargen kommer denne tightsen i blå og svart. Denne tightsen har svært høy kompresjon og sitter som et skudd da det har høyt liv og former kroppen. Denne tightsen har hold-in effekt, noe som er en favoritt hos mange, og den vil heller ikke skli ned. 

Athleta Camo tights

Om du ønsker en bold-look, er en camo tights perfekt! gå på trening med en statement. En av våre bestselgere er vår camo tights, ettersom den er av høy kvalitet, har pustende materiale og tilpasser seg etter din kroppsfasong. I tillegg er det ingen brudd i mønsteret. Som alternativ til Athleta sine Camo tights anbefaler vi disse tightsene.

Camo Tights: 

camo seamless tights

Scrunch Camo Leggings

scrunch camo tights til dame

Camoflauge tights: 

 

Camotights fungerer bra som både treningstights til styrkeøvelser eller som løpetights. 

Gravid tights

Alle våre tightser er ekstremt stretchy og passer perfekt til alle kropper. Med høyt liv er disse tightsene behagelige for både deg og din baby. Tightser er fleksible og gjør deg mer mobil, som er ekstremt viktig for deg og din velvære. 
Som alternativ til Athleta sine Gravid tights anbefaler vi disse tightsene.

Bar Tights

svart gravid tights

 

Chill Leggings

gravid tights

Athleta Kompresjonstights

Athleta har lite utvalg av kompresjonstights. Vi i Famme har derimot flere typer tightser med kompresjon. Som alternativ til Athleta anbefaler vi disse tightsene.

Hva gjør en kompresjonstights? Kompresjon betyr å presse på noe. Tightsen vil presse på musklene, slik at du får bedre blodsirkulasjon. Næringsstoffer og oksygen vil fraktes lettere i kroppen, samtidig som det bidrar til å fjerne avfallsstoffer mer effektivt - Altså, du kan bli mindre støl. 

Techna Tights: 

tights med kompresjon
Flatterende, høyt liv, mye kompresjon og teknisk - alt du trenger til å yte ditt beste på treningen. 

Ella Kompresjonstights: 

svart tights med kompresjon
Sitter bra på, elastisk og god bevegelighet. Kan matches med mange forskjellige treningstopper. 

Essential tights: 

lilla tights med kompresjon

 Essential tights er blitt en favoritt blant mange, og det er ikke rart hvorfor. Den sklir ikke ned, stoffet gir god bevegelighet og transporterer fukt effektivt og tightsen har mye kompresjon. 

Rabattkode på Athleta

Rabatt på Athleta kan du få gjennom flere kanaler. Det vanligste er gjennom tilbud på nettsiden påoutlet varer eller kampanjer. Men det er også mulig å finne rabattkoder som kan brukes på salgsvarer for ytterligere redusert pris.

studentrabatt Athleta

Du kan se på hjemmesiden til Athleta om de har studentrabatt eller ikke. Mange nettbutikker er også en del av et affiliate program hvor student-sider får lov til å dele en 10-20% rabatt, som regel på alle varer.

rabatt på instagram Athleta

Til tider deles du ut rabattkoder via influencere via instagram. Rabattkodene er ofte i instagram-brukeren sitt navn. Rabattkoden er da eksempelvis: instagramnavn-20 for 20% rabatt, instagramnavn-10 for 10% rabatt.

Den enkleste måten å finne influencer rabattkode er ved å se over tag feeden til Athleta. Da ser du fort på de siste postene om noen deler en rabattkode. Nyere poster har ofte gyldige rabattkoder.

rabattkode på Athleta via blogg

Mange bloggere deler ut rabattkoder for å få provisjon på salg. Det er ingen garanti for at Athleta har rabattkoder som fungerer via en blogg. Men et triks her er å søke på Google: "rabattkode" "Athleta" "blog". Og så filtrere på dato i søket slik at du finner nyere rabattkoder.

Athleta i Norge

Athleta salg og outlet

Athleta har salg til tider, som annonseres på nettsiden, nyhetsbrev og noen ganger SMS.

Athleta toll

Det er ikke toll på varene man bestiller fra Athleta.

Athleta treningsklær og rabattkode i Norge