• Famme har fri frakt og retur. Få pakken levert samme dag med Porterbuddy.

  Rask levering + gratis retur

  Famme tilbyr hjemlevering samme dag med Porterbuddy. Hos oss kan du kjøpe fraktfritt og bestiller du i dag har du også gratis retur! Du velger mellom Posten, Helthjem eller samme dags levering med Porterbuddy!

 • Alt av treningsklær og sko på nett | Stort utvalg

  Bredt utvalg

  Hos Famme har du tights, treningstopper, løpejakker, sko og mye mer! Vi har til og med jeans spesielt produsert for fitness damer og andre hverdagsklær som er spesielt laget for de som er glad i å trene.

 • Løpetights med scrunch og mønster, kompresjonstight for løpeturer eller styrketrening

  Best på treningsklær

  Vi har treningsklær i mange farger, lengder og passformer. Vi har løpetights med og uten scrunch og løpetights med og uten mønster. Vi har også kompresjonstights perfekt til styrketrening og løpeturer. Match med treningstoppene våre!

Kompresjonstights

Echt Tights - Dette må du vite

Echt ble lansert i 2014 i Australia og leverer i dag produkter til over 50 land rundt om i verden. De ønsker å produsere klær man kan bruke hele dagen, slik at du både kan dra på trening og gjøre andre hverdagslige gjøremål med god komfort. Echt tilbyr mange ulike tights, men i hovedsak er Echt kjent for sine scrunch tights. Echt joggers og echt shorts er også favoritter hos flere. Blant det store utvalget til Echt har vi flere ulike varer som tilsvarer deres produkter til en rimelig pris.

 

Du kan finne info om rabattkode på treningstights fra Echt her.

Lurer du på hvordan vilkårene er ellers i nettbutikken hos Echt, les mer om Echt i Norge.

 

Echt tights  

Echt scrunch tights

Echt scrunch tights fyller det meste av Echt sin lagerbeholdning for tights. Til sammenligning med Echt tilbyr vi også et bredt utvalg av tights med scrunch. Tightsene finnes i flere ulike farger og fasonger, men som felles kjennetegnes av den fine scrunch-effekten.

Scrunch tights er laget for å forme rumpen ved hjelp av en spesiell sømteknikk. For mer informasjon om hva scrunch er, les gjerne her!

Oransje Echt scrunch tights alternativ  Blå Echt scrunch tights alternativ i seamless  Svart Echt scrunch tights alternativ  

 

Echt scrunch shorts

Videre tilbyr Echt også shorts med scrunch-effekt. På sommeren kan det fort bli ganske varmt og å bytte ut tightsen med en shorts vil være avgjørende for komforten. Det er derfor utmerket å kunne bruke en shorts med tilsvarende scrunch, slik at du uansett temperatur vil føle deg fin på trening.

Grå Echt shorts med scrunch alternativ i seamless  Blå Echt scrunch shorts alternativ  Svart Echt scrunch shorts alternativ

 

Rabattkode på Echt

Rabatt på Echt kan du få gjennom flere kanaler. Det vanligste er gjennom tilbud på nettsiden påoutlet varer eller kampanjer. Men det er også mulig å finne rabattkoder som kan brukes på salgsvarer for ytterligere redusert pris.

Studentrabatt Echt

Du kan se på hjemmesiden til Echt om de har studentrabatt eller ikke. Mange nettbutikker er også en del av et affiliate program hvor student-sider får lov til å dele en 10-20% rabatt, som regel på alle varer.

Rabatt på instagram Echt

Til tider deles du ut rabattkoder via influencere via instagram. Rabattkodene er ofte i instagram-brukeren sitt navn. Rabattkoden er da eksempelvis: instagramnavn-20 for 20% rabatt, instagramnavn-10 for 10% rabatt.

Den enkleste måten å finne influencer rabattkode er ved å se over tag feeden til Echt. Da ser du fort på de siste postene om noen deler en rabattkode. Nyere poster har ofte gyldige rabattkoder.

Rabattkode på Echt via blogg

Mange bloggere deler ut rabattkoder for å få provisjon på salg. Det er ingen garanti for at Echt har rabattkoder som fungerer via en blogg. Men et triks her er å søke på Google: "rabattkode" "Echt" "blog". Og så filtrere på dato i søket slik at du finner nyere rabattkoder.

Echt i Norge

Echt salg og outlet

Echt har salg til tider, som annonseres på nettsiden, nyhetsbrev og noen ganger SMS.

Echt toll

Det er ikke toll på varene man bestiller fra Echt.

Echt treningsklær og rabattkode i Norge