• treningsklær til dame

  Rask levering + gratis retur

  Hos Famme kan du kjøpe fraktfritt og bestiller du i dag har du også gratis retur! Du velger mellom Posten, Helthjem eller samme dags levering med Porterbuddy!

 • Alt av treningsklær og sko på nett | Stort utvalg

  Bredt utvalg

  Hos Famme har du tights, treningstopper, løpejakker, sko og mye mer! Her finner du de beste seamless treningstights til dame. Vi har til og med andre hverdagsklær som er spesielt laget for de som er glad i å trene.

 • Kjøp seamless treningsklær på nett med fri frakt - avbildet er damer i seamless treningstights

  Best på seamless

  Famme er best i Norge på seamless tights. Vi har seamless tights i mange farger, lengder og passformer. Vi har seamless med og uten scrunch og seamless med og uten mønster. Match med treningstoppene våre!

Seamless treningsklær

Jerf - Dette må du vite

Jerf er kjent for sitt sømløse og myke design. Plaggene er stilrene med enkle, duse og behagelige farger. Treningsklærne er perfekt laget for yoga eller annen fysisk aktivitet fra lav til middels intensitet. Ved at klærne er sømløse vil man ikke føle noe ubehag av stramme sømmer som klemmer mot huden, og man får derfor bedre bevegelsesevne.

Jerf tilbyr mange ulike tights. Vi ser i hovedsak på sesamless tights, shaping tights og myke biker shorts. Videre har de et stort sortiment av crop tops og sports-bher.

 

Du kan finne info om rabattkode på treningstights fra Jerf her.

Lurer du på hvordan vilkårene er ellers i nettbutikken hos Jerf, les mer om Jerf i Norge.

 

Jerf tights

Av vårt store utvalg av tights har vi flere som kan minne om Jerf sine treningstightser. Til sammenligning med Jerf sitt store utvalg av seamless tightser er vi best på seamless i Norge og har derfor er bredt sortiment. Vi tilbyr også flere ulike farger og om man foretrekker lyse og duse farger slik som Jerf sine eller svarte og mørke - så har vi det du måtte ønske.

Les mer om hva seamless er her!

  Rød Jerf tights alternativ i seamless  Jerf tights seamless alternativ

  

Jerf Gela tights og Jerf Bonita tights

Jerf Bonita Leggings er en populær modell som finnes i 7 ulike duse pastellfarger. Den sømløse tightsen er en shaping tights som vil si at den strammer litt bedre til og gir derfor fine former. Jerf Gela tights er også en favoritt blant flere og har mange av de samme funksjonene som Bonita tightsen. Her har vi også flere tilsvarende varianter i ulike farger og fasonger.

Grønn Jerf tights alternativ shaping tights i seamless  Rosa Jerf tights alternativ shaping tights  Brun Jerf tights alternativ shaping tights
  

 

Jerf Luz

Jerf Luz leggins er en kompresjonstights med midjebånd av ribbestrikk, laget i et sømløst materiale med høyt liv. Hos Famme finner du både en kolleksjon innenfor kompresjonstights og ribbed tights. Kompresjonens funksjon er å sitte tett på kroppen slik at blodsirkulasjonen øker, dette hjelper blant annet med å forebygge og behandle betennelser, åreknuter og hovne legger.

Les mer om kompresjonstights her!

Lilla jerf kompresjonstights alternativ, Luz tights  Blå Jerf kompresjonstights alternativ, Luz leggings  Grå Jerf tights alternativ, Jerf Luz

 

Jerf shorts

I tillegg til det brede utvalget av treningstightser har Jerf også flere ulike shorts. Blant annet biker shorts som passer perfekt til varme treninger da den har en perfekt lengde som forhindrer vonde friksjoner mellom lårene. 

Om du ønsker mer informasjon kan du lese om biker shorts her!

Svart Jerf shorts alternativ, biker shorts  Blå Jerf shorts alternativ, biker shorts  Rød Jerf shorts alternativ, biker shorts i seamless

 

Rabattkode på Jerf

Rabatt på Jerf kan du få gjennom flere kanaler. Det vanligste er gjennom tilbud på nettsiden påoutlet varer eller kampanjer. Men det er også mulig å finne rabattkoder som kan brukes på salgsvarer for ytterligere redusert pris.

studentrabatt Jerf

Du kan se på hjemmesiden til Jerf om de har studentrabatt eller ikke. Mange nettbutikker er også en del av et affiliate program hvor student-sider får lov til å dele en 10-20% rabatt, som regel på alle varer.

rabatt på instagram Jerf

Til tider deles du ut rabattkoder via influencere via instagram. Rabattkodene er ofte i instagram-brukeren sitt navn. Rabattkoden er da eksempelvis: instagramnavn-20 for 20% rabatt, instagramnavn-10 for 10% rabatt.

Den enkleste måten å finne influencer rabattkode er ved å se over tag feeden til Jerf. Da ser du fort på de siste postene om noen deler en rabattkode. Nyere poster har ofte gyldige rabattkoder.

rabattkode på Jerf via blogg

Mange bloggere deler ut rabattkoder for å få provisjon på salg. Det er ingen garanti for at Jerf har rabattkoder som fungerer via en blogg. Men et triks her er å søke på Google: "rabattkode" "Jerf" "blog". Og så filtrere på dato i søket slik at du finner nyere rabattkoder.

 

Jerf i Norge

Jerf salg og outlet

Jerf har salg til tider, som annonseres på nettsiden, nyhetsbrev og noen ganger SMS.

Jerf toll

Det er ikke toll på varene man bestiller fra Jerf.

Jerf treningsklær og rabattkode i Norge