• Famme har fri frakt og retur. Få pakken levert samme dag med Porterbuddy.

  Rask levering + gratis retur

  Famme tilbyr hjemlevering samme dag med Porterbuddy. Hos oss kan du kjøpe fraktfritt og bestiller du i dag har du også gratis retur! Du velger mellom Posten, Helthjem eller samme dags levering med Porterbuddy!

 • Alt av treningsklær og sko på nett | Stort utvalg

  Bredt utvalg

  Hos Famme har du tights, treningstopper, løpejakker, sko og mye mer! Vi har til og med jeans spesielt produsert for fitness damer og andre hverdagsklær som er spesielt laget for de som er glad i å trene.

 • Løpetights med scrunch og mønster, kompresjonstight for løpeturer eller styrketrening

  Best på treningsklær

  Vi har treningsklær i mange farger, lengder og passformer. Vi har løpetights med og uten scrunch og løpetights med og uten mønster. Vi har også kompresjonstights perfekt til styrketrening og løpeturer. Match med treningstoppene våre!

Kompresjonstights

Levity i Norge - Treningsklær og rabattkoder

Levity tilbyr mange ulike tights. Vi ser på sesamless tights, treningstights, løpetights og andre typer tightser med ulike egenskaper fra Levity.

Du kan finne info om rabattkode på treningstights fra Levity her.

Lurer du på hvordan vilkårene er ellers i nettbutikken hos Levity, les mer om Levity i Norge.

 

Levity treningstights

Levity har et stort utvalg når det kommer til treningstights, enten til styrke, gåtur eller løping. Som alternativ for Levity har vi også et stort utvalg av treningstights. Vi har tights i ulike farger, med og uten lommer, seamless, scrunch og mye mer. Her kan du lese alt om våre tights!

 

Levity Seamless Tights

Deres Solar Seamless Tights er en av de mest populære sømløse tights. Den er høy i livet, squatproof og har en god passform. Som et alternativ til deres tights, så anbefaler vi Agility Tights. Denne tightsen er perfekt for styrketrening og yoga. Den er høy i livet, seamless, squatproof og ikke gjennomsiktig. Her kan du se mer av våre Seamless tights. 

Om du lurer på hva seamless er så kan du lese her!

Grå løpetightsSvart Seamless tights

 

Levity Kompresjonstights

Levity Ultimate Compression tights er en av deres kompresjonstightser. Den passer bra til høy intensitetstrening da den gir optimal bevegelsesfrihet. Tightsen gir god støtte og er fleksibel. Et alternativ til denne tightsen er vår Ella Kompresjonstights. Denne tightsen er høy i livet, god stretch og har lommer som passer perfekt til mobil, airpods eller nøkler. Tightsen har hold-in som gjør at den ikke sklir ned under løping eller knebøy.  

Du kan lese mer om våre kompresjonstights her!

Svart kompresjonstightsSvart kompresjonstights

 

Levity Vintertights

Levity Conquer Winter tights er en av deres populære vintertights. Den har børstet innside som gjør at du holder varmen i kulden. I tillegg er den høy i livet og har lommer. Som et alternativ til deres vintertights, er vår Light Thermal Leggings. Denne er perfekt når kulden nærmer seg. Denne kommer også med børstet innside som passer godt til utendørs trening. Den er høy i livet med snøring og har i tillegg refleksdetaljer nederst på benet, så du kan være trygg når du løper eller går i mørket. 

Les mer om våre vintertights her!

Blå vintertightsSvart vintertights

 

Levity Yoga Pants

Yogaklær er noe man ofte bruker når man skal sitte hjemme en kveld, skal gå en tur ut eller til hverdags. Hos oss har vi et godt utvalg av både yoga tights og yoga pants. Vår Yoga Pants er laget av mykt, pustende stoff med sleng nederst på beinet. Denne passer perfekt for trening, yoga eller avslapping.  

 

Svart Yoga bukseGrå Yoga bukse

 

Levity Camo tights

Levity Camo Seamless tights er deres mest populære Camo tights. Den er høy i livet, seamless og har lett kompresjonseffekt. Som et alternativ til Levity sine Camo tights, anbefaler vi vår Camo Tights. Denne har høy midje som gir god hold-in effekt om du skal gjennomføre squats, yoga øvelser eller skal løpe. Den ruller ikke ned og er designet med nyeste seamless teknologien fra Italia. 

Grå Camo tightsMørk Rød Camo tights

  

Levity Sko

Levity CloudMax er en av de populære skoene Levity har. De gir lett pusteevne og reduserer vekten i hvert fotavtrykk. I tillegg har de en demping og gir full komfort. Som et alternativ til disse skoene så har vi våre Endorphin RX1 Shoes. Disse skoene er perfekt om du trenger noen lette løpesko, skal trene styrke eller gå en tur. Skoene gir god, myk støtte rundt anklene og sitter komfortabelt på foten under treningen. Skoene kan vaskes og de er laget slik at du bevarer hvit-fargen lenger.

Hvite sko Svarte sko
Les mer om skoene du trenger til trening!

 

Rabattkode på Levity

Rabatt på Levity kan du få gjennom flere kanaler. Det vanligste er gjennom tilbud på nettsiden påoutlet varer eller kampanjer. Men det er også mulig å finne rabattkoder som kan brukes på salgsvarer for ytterligere redusert pris.

studentrabatt Levity

Du kan se på hjemmesiden til Levity om de har studentrabatt eller ikke. Mange nettbutikker er også en del av et affiliate program hvor student-sider får lov til å dele en 10-20% rabatt, som regel på alle varer.

rabatt på instagram Levity

Til tider deles du ut rabattkoder via influencere via instagram. Rabattkodene er ofte i instagram-brukeren sitt navn. Rabattkoden er da eksempelvis: instagramnavn-20 for 20% rabatt, instagramnavn-10 for 10% rabatt.

Den enkleste måten å finne influencer rabattkode er ved å se over tag feeden til Levity. Da ser du fort på de siste postene om noen deler en rabattkode. Nyere poster har ofte gyldige rabattkoder.

rabattkode på Levity via blogg

Mange bloggere deler ut rabattkoder for å få provisjon på salg. Det er ingen garanti for at Levity har rabattkoder som fungerer via en blogg. Men et triks her er å søke på Google: "rabattkode" "Levity" "blog". Og så filtrere på dato i søket slik at du finner nyere rabattkoder.

Levity i Norge

Levity salg og outlet

Levity har salg til tider, som annonseres på nettsiden, nyhetsbrev og noen ganger SMS.

Levity toll

Det er ikke toll på varene man bestiller fra Levity.

Levity treningsklær og rabattkode i Norge