• Rask levering | Fri Frak | Tollfritt | Gratis retur

  Rask levering + alltid gratis frakt

  Hos Famme får du fri frakt på de nye turklærne dine! Du velger mellom Posten, Helthjem eller levering samme dag med Porterbuddy!

 • Stort utvalg av turklær til dame til en rimelig pris. Famme tilbyr jakker, turshorts, turbukser, ullundertøy og hodeplagg.

  Best på turklær

  Famme tilbyr et bredt utvalg av turklær. Vi har jakker, turbukser, turshorts, ullundertøy, hodeplagg og mye mer! Vi har det perfekte turtøyet til deg som vil ha gode klær utendørs.

 • Klær til all slags vær

  Vi har et stort sortiment når det kommer til klær som tåler vind, regn og kulde. Hos Famme finner du skalljakker, regnjakker, ulljakker, fleecejakker og mye mer til en rimelig pris.

Perfekte turklær for damer

Norrøna i Norge - Dette må du vite

Norrøna er et velkjent merke i Norge som spesialiserer seg på klær og utstyr til friluftslivet. Det ble grunnlagt i 1929 og er en norsk familiebedrift. De fokuserer på å skape kvalitetsprodukter slik at alle skal få nyte den norske naturen. Norrøna tilbyr også fritidsklær og treningsklær. De tilbyr ulike typer tightser til trening og friluftsliv. Vi ønsker å vurdere disse kategoriene for alle friluftsmennesker og de generelt treningsglade.  

Norrøna produkter

Tights 

Norrøna er mest kjent for modellene sine Winter Tights, Wind Tights og Trollveggen Warmwool2 innen produktkategorien "tights". Dette er veldig funksjonelle tightser for hvert sitt formål innen friluftsliv. Produktene lover høy kvalitet til en høy pris.
Famme tilbyr et utvalg av gode tights egnet for friluftsliv. Suave Tights er en nydelig tights som er ekstremt myk og komfortabel egnet til turgåing. Denne tightsen har også lommer for oppbevaring av mobiltelefon under turen. Famme sine Active Pants er også et godt alternativ til turklær. Denne treningsbuksen er en lett og funksjonell bukse i nylon med høyt liv, snøring i livet, reflekterende detaljer og to funksjonelle lommer.   

Tights for friluft i rødTurbukse i blå 

Turklær

Norrøna er godt kjente for sine turklær og har blitt en favoritt blant det norske folk. Deres mest populære turklærserier er Falketind, Bitihorn og Trollveggen. Famme tilbyr lignende tur- og friluftsklær til dame av god kvalitet og til rimeligere pris

Turbukse

Norrøna har et bredt utvalg av turbukse til dame. Dere mest populære er Falketind Flex1 Heavy Duty Pants. Dette er en godt rustet friluftsbukse som du betaler gode summer for. Famme ønsker å konkurrere med våre egne Field Slacks. En robust, men komfortabel turbukse for alle dine natur- og fjelltur behov. Den har også god stretch, høyt liv, og vannavstøtende kontrastpaneler.

 


Turjakke

Norrøna tilbyr et variert utvalg av turjakker i gore-tex, dun, fleece osv. Jakkene skal være i høy kvalitet. Prisene varierer litt, men de fleste produktene kan anses som høy i pris. Famme tilbyr også et god utvalg innen turjakker. En produktkategori som er i høy utvikling allerede. Pace Rain Jacket er en lett og teknings 2-lags regnjakke med god stretch og pustende stoff. Wonder Stretch Jacket er en lettere, men varm regnjakke med fantastisk mykt og komfortabelt stoff. Denne jakken kan brukes til både hverdagslig gjøremål og intense toppturer i fjell og mark. 

Turjakke vanntett i svartTurjakke varm og vindtett i grønn

Hodeplagg

Norrøna tilbyr også et bredt sortiment innen hodeplagg av luer, caps og pannebånd. Prisene varierer noe, men her også er de noe høye. Famme tilbyr lignende hodeplagg til tilsvarende kvalitet og til en mye rimeligere pris. Ikke minst er produktene nydelig, både å bruke og å se på.  

Ullsokkker

Norrøna spesialiseres jo på turklær og uteklær, så det er jo en selvfølge at ullsokker er et bredt sortiment under dette merke. Robuste ullsokker av god kvalitet til en noe høy pris. Famme har egen kolleksjon av ullsokker av merinoull i både full lengde og ankellengde for optimal komfort og varme. Du kan også kjøpe våre Raggsokker for ekstra kos de dagene du trenger det lille ekstra. Sammenlignet er dette ullsokker av lignende kvalitet til en veldig god pris. 

Tykke ullsokker i beigeTykke ullsokker i beige 

Rabattkode på Norrøna

Rabatt på Norrøna kan du få gjennom flere kanaler. Det vanligste er gjennom tilbud på nettsiden på outlet varer eller kampanjer. Men det er også mulig å finne rabattkoder som kan brukes på salgsvarer for ytterligere redusert pris.

Black Friday

Norrøna kjører på med rabatter og tilbud på produktene sine under Black Friday. Famme vil ha ekstra tilbud og salg under Cyber Monday, Black Friday og Black Week Dette er i tillegg til alle våre gode tilbud og rabatter som du kan benytte deg av året rundt.

Studentrabatt

Norrøna tilbyr for tiden ikke studentrabatt.

Rabatt på Instagram

Til tider deles du ut rabattkoder via influencere via Instagram. Rabattkodene er ofte i Instagram-brukeren sitt navn. Rabattkoden er da eksempelvis: Instagramnavn-20 for 20% rabatt, Instagramnavn-10 for 10% rabatt.

Den enkleste måten å finne influencer-rabattkode er ved å se over tag-feeden til Norrøna. Da ser du fort på de siste postene om noen deler en rabattkode. Nyere poster har ofte gyldige rabattkoder.

Rabattkode via blogg

Mange bloggere deler ut rabattkoder for å få provisjon på salg. Det er ingen garanti for at Norrøna har rabattkoder som fungerer via en blogg. Men et triks her er å søke på Google: "rabattkode" "Norrøna" "blog". Og så filtrere på dato i søket slik at du finner nyere rabattkoder.

Norrøna i Norge

Retur

Frakt kostnadene hos Norrøna betales av kunden, og fordi det fraktes globalt kan prosessen fort bli ganske omfattende og lang for kunden. Les mer om Famme sin enkle retur her

Levering og frakt

Norrøna har standard levering med DHL/Bring gjennom egen nettside, som er kun fri frakt ved oppnåelse av visse betingelser. Les mer om Famme sin raske levering her, som selvfølgelig er helt gratis uten betingelser.

Erfaringer og reviews

Norrøna har blandede erfaringer, men stort sett gode. De lover høy kvalitet til høye priser, men greie vilkår ellers og er leveringsdyktige. Sammenlignes kvaliteten av produktene med prisen, så vil man kunne finne tilsvarende kvalitet til lavere priser fra andre merker.

Salg og outlet

Norrøna har salg til tider, som annonseres på de forskjellige nettsidene og gjennom nyhetsbrev på e-mail.
Hos Famme finner du et stort utvalg av outlet-varer og salgsvarer

Toll

Det er ikke toll på varene man bestiller fra Norrøna.

Norrøna treningsklær og rabattkode i Norge