• Rask levering | Fri Frak | Tollfritt | Gratis retur

  Rask levering + gratis retur

  Bestill og få levert på døren i dag med Porterbuddy. Hos Famme kan du kjøpe fraktfritt og bestiller du i dag har du også gratis retur! Du velger mellom Posten, Helthjem eller samme dags levering med Porterbuddy!

 • Svarte og hvite joggesko med god pusteevne

  Bredt utvalg

  Hos Famme har du tights, treningstopper, løpejakker, sko og mye mer! Vi har til og med jeans spesielt produsert for fitness damer og andre hverdagsklær som er spesielt laget for de som er glad i å trene.

 • casualwear til dame

  Hverdagsklær

  Famme fokuserer på produkter av god kvalitet som skaper lengre holdbarhet på klesplaggene. Vi har et bredt utvalg av både hverdagsklær og treningsklær til dame. Se vårt utvalg av behagelig casualwear her.

De mest komfortable hverdagsklærne!

ONLY har et bredt utvalg av klær, og har butikker over hele verden. De har også en nettbutikk man kan bestille varer fra. Vi skal her se på ulike produkter, som blant annet treningsklær og jeans som kan sammenlignes med produkter fra Famme.

Du kan finne info om rabattkoder på ONLY her

Lurer du på hvordan vilkårene er ellers i nettbutikken hos ONLY, les mer om ONLY i Norge.

ONLY produkter 

Treningsklær 

Treningstights 

ONLY har et bra utvalg av tightser til en relativt billig penge. De har ulike farger og modeller, for det meste high-waist. Dersom du ønsker tighster i bedre kvalitet tilpasset den treningsformen du ønsker, sjekk ut Famme sitt fantastiske utvalg av tighster i ulike modeller og farger. Du finner garanter noe som faller i smak!

ribbet treningstights tilsvarende ONLY sine høy midje ribb treningstightstreningstights med shaping-effekt, dametreningstights tilsvarende ONLY sine høy midje treningstights

 

Overdeler til trening

ONLY selger både t-skjorter, gensere, tank tops og crop tops til trening. Flere av dem kommer i både løse og tettsittende modeller. De finnes også i flere ulike farger etter hva du måtte ønske. For alternativer til dette, sjekk ut Famme sine kvalitets-overdeler til trening

tank top tilsvarende ONLY sine loose fit sports topcrop top tilsvarende ONLY sine langermet treningstoppt-skjorte til trening tilsvarende ensfarget sports toptreningsgenser tilsvarende ONLY sine langermet sports top

For at du enda lettere skal finne frem til dine favorittoverdeler er det linket etter kategorier her: 

T-skjorter til trening 

Treningsgensere 

Tank tops

Crop tops

 

Sports-bh

ONLY har et bra utvalg av sports-bher i forskjellige farger og modeller. Du finner både med glidelås, sømløse, ribbet og mange ulike fasonger. For alternativer til ONLY sine sports-bher kan du sjekke ut Famme sitt utvalg av sports-bher her. Her finner du også masse fint som kan hjelpe deg gjennom din neste treningsøkt!

sports-bh tilsvarende ONLY sine uten søm sports-bhsports-bh tilsvarende ONLY sine ribb sports-bhsports-bh tilsvarende ONLY sine uten søm sports-bh

 

Jeans 

Wide leg jeans 

På ONLY sin nettside finner du mange ulike typer wide leg jeans. Både lange, korte, med og uten hull. De kommer også i flere ulike farger. Du kan også sjekke ut Famme sitt utvalg av wide leg jeans se her

wide leg jeans tilsvarende ONLY sine onlsonny hw life cropped jeanswide leg jeans tilsvarende ONLY sine onlmadison wh cropped slengbukser

  

Flare jeans 

ONLY har et bra utvalg av flare jeans, også kalt slengbukser. De har mange ulike farger og lengder mm. For gode og behaglige flare jeans som sitter som et skudd på kroppen, sjekk ut Famme sine flare jeans her

flare jeans, slengbukse tilsvarende ONLY sine petite onlblush mid-rise jeansflare jeans, slengbukse tilsvarende ONLY sine onlroyal high sweet slengbukser
  

Skinny jeans 

ONLY har en rekke ulik skinny jeans. De er i ulike lengder, farger, noen med hull og andre uten. For andre typer skinny jeans av god kvalitet kan du sjekke ut Famme sitt utvalg her! Her finner du fine og behagelige jeans som passer perfekt til hverdags!

skinny jeans tilsvarende ONLY sine petite onlpower skinny fit jeans skinny jeans tilsvarende ONLY sine onlblush highwaisted skinny fit jeans

 

Loungewear 

Hettegensere/collagegensere 

ONLY tilbyr kundene sine et stort utvalg av ulike hettegensre og collagegensere. De kommer i ulike farger, mønstre, fasonger og lengder. Dette er plagg man både kan bruke til hverdags og når man er hjemme for å slappe av. Sjekk også ut Famme sitt utvalg av flotte hettegensere og collagegensere

hettegenser med zip i velour tilsvarende ONLY sine fløyel hettegensercropped hettegenser tilsvarende ONLY sine cropped sweatshirtcollagegenser tilsvarende ONLY sine ensfarget sweatshirt

 TIPS! Mange av genserene kan også matches med en digg joggebukse 🤩 

Joggebukser 

På ONLY sin nettside finner man en rekke joggebukser i ulike farger og fasonger. Når man kommer hjem etter en lang dag på jobb eller skole, kan det være digg å hive på seg en joggebukse før man slenger seg på sofaen. Sjekk ut Famme sitt utvalg av digge joggebukser i ulike fasonger her

joggebukse tilsvarende ONLY sine high waist sweatbukserjoggebukse i velour tilsvarende fløyel sweatbukser

 

Størrelsesguide

Plaggene fra ONLY er normale i størrelsen. Her finner du en komplett størrelsesguide for å velge riktig tights, sports bh, sko og mer.  

 

Salg og outlet

ONLY har salg til tider, som annonseres på nettsiden, nyhetsbrev og noen ganger SMS. De har også en egen salgsside på nettbutikken med salgsvarer. Hos Famme finner du et stort utvalg av outletvarer og salgsvarer!

 

Rabattkode på ONLY

Rabatt på ONLY kan du få gjennom flere kanaler. Det vanligste er gjennom tilbud på nettsiden, på outlet varer eller kampanjer. Men det er også mulig å finne rabattkoder som kan brukes på salgsvarer for ytterligere redusert pris.

Black Friday

ONLY kjører på med rabatter og tilbud på produktene sine under Black Friday. Famme vil ha ekstra tilbud og salg under Cyber Monday, Black Friday og Black Week. Dette er i tillegg til alle våre gode tilbud og rabatter som du kan benytte deg av året rundt.

Studentrabatt 

Du kan se på hjemmesiden til ONLY om de har studentrabatt eller ikke. Mange nettbutikker er også en del av et affiliate program hvor student-sider får lov til å dele en 10-20% rabatt, som regel på alle varer.

Rabatt på instagram

Til tider deles du ut rabattkoder via influencere via instagram. Rabattkodene er ofte i instagram-brukeren sitt navn. Rabattkoden er da eksempelvis: instagramnavn-20 for 20% rabatt, instagramnavn-10 for 10% rabatt.

Den enkleste måten å finne influencer rabattkode er ved å se over tag feeden til ONLY. Da ser du fort på de siste postene om noen deler en rabattkode. Nyere poster har ofte gyldige rabattkoder.

Rabattkode via blogg

Mange bloggere deler ut rabattkoder for å få provisjon på salg. Det er ingen garanti for at ONLY har rabattkoder som fungerer via en blogg. Men et triks her er å søke på Google: "rabattkode" "ONLY" "blog". Og så filtrere på dato i søket slik at du finner nyere rabattkoder.

 

Finn rabattkoder via TikTok

En annen lur måte for å enkelt finne rabattkoder, er å søke på TikTok. Det er mange kontoer som lager TikToks hvor de viser deg rabattkoder som finnes på en rekke ulike nettsider/butikker. Dette gjør man enkelt ved å søke "rabattkoder" i søkefeltet inne på TikTok. Man kan også legge til merket man ønsker å finne rabattkode på, eksempelvis "rabattkode ONLY". Gjerne også måned/årstall for å sikre seg at koden ikke har gått ut.

 

ONLY i Norge

Kundeservice 

ONLY sin kundeservice på:

 • Email
 • Chat / sosiale medier
 • Telefon er ikke tilgjengelig

Ønsker du en ypperlig kundeservice med raskere svartid, ikke nøl med å kontakte oss.

Toll

Bortsett fra fraktkostnader er det ingen ekstra kostnader. Alle toll- og importavgifter er inkludert i prisene du ser i ONLY sin nettbutikk, og i ordrebekreftelsen.

Levering

Leveringstiden til ONLY er på 4-7 arbeidsdager. Hos Famme får du fri frakt ved kjøp over 400kr og åpent kjøp i 100 dager.  Med en leveringstid på 1-4 arbeidsdager.