• Rask levering | Fri Frak | Tollfritt | Gratis retur

  Rask levering + alltid gratis frakt

  Hos Famme får du fri frakt på de nye turklærne dine! Du velger mellom Posten, Helthjem eller levering samme dag med Porterbuddy!

 • Stort utvalg av turklær til dame til en rimelig pris. Famme tilbyr jakker, turshorts, turbukser, ullundertøy og hodeplagg.

  Best på turklær

  Famme tilbyr et bredt utvalg av turklær. Vi har jakker, turbukser, turshorts, ullundertøy, hodeplagg og mye mer! Vi har det perfekte turtøyet til deg som vil ha gode klær utendørs.

 • Klær til all slags vær

  Vi har et stort sortiment når det kommer til klær som tåler vind, regn og kulde. Hos Famme finner du skalljakker, regnjakker, ulljakker, fleecejakker og mye mer til en rimelig pris.

Perfekte turklær for damer

Peak performance i Norge - Treningsklær og rabattkoder

Peak performance tilbyr mange forskjellige plagg for utendørs aktiviteter. I Famme har vi også et bredt utvalg av ytterplagg, slik at du kan kle deg riktig til enhver sesong. Blant våre produkter har vi slitesterke og isolerende plagg.

Du kan finne info om rabattkode på treningstights fra Peak performance her.

Lurer du på hvordan vilkårene er ellers i nettbutikken hos Peak Performance, les mer om Peak performance i Norge.

Alternativ Peak Performance 

Vi har et stort utvalg av ytterklær og andre plagg som kan brukes hele året rundt. For å få mest mulig ut av treningsøkten er det viktig å kle seg riktig. Med vårt sortiment kan du oppgradere din garderobe og være klar for alt slags vær. 

Se vårt utvalg av turjakker her. 

Regnjakke

Som alternativ til Peak Performance sine regnjakker anbefaler vi Pace regnjakke og Celine regnjakke

Pace regnjakke er en lett og teknisk regnjakke med eksepsjonell stretch og mesh stoff. Dette er en vanntett regnjakke med en vannsøyle på hele 10 000mm, noe som gjør at den tåler ekstremt regnvær. Jakken er i tillegg pustende, slik at du enkelt kan justere temperatur og ventilasjon. 

Alternativ regnjakke peak performance til damealternativ regnjakke til dame peak performance
Celine regnjakke er en allsidig jakke med funksjon og komfort. Den er vannavstøtende og beskytter mor vær og vind. Den fungerer som en skalljakke, og er perfekt for lettere regnvær. Materiale er pustende og har mekanisk stretch. Dette sørger for ekstrem komfort. 
Alternativ skalljakke peak performancealternativ peak performance skalljakke

Vindjakke

Som alternativ til peak performance sin vindjakke har vi Pace running jacket. Dette er en lett jakke med pustende materiale. Treningsjakken kommer med to lommer og en praktisk avtagbar hette for best mulig komfort. I tillegg er denne jakken vindtett, og passer perfekt til trening om høst, vår og sommer. 

Alternativ peak performance vindjakkeAlternativ peak performance vindjakke

Alternativ Peak Performance bukser

Som alternativ til Peak Performance sine turbukser har vi Field slakcs. Dette er en robust og komfortabel turbukse som er perfekt til alle turer. For maksimal komfort har vi kombinert elastisk cordura med kontrastpaneler av vokset bomull. Kontrast-panelene er vannavstøtende, og gjør buksen perfekt for lett regnvær. 

Alternatvi peak performance turbukseAlternativ peak performance turbukse

Mellomlag

For maksimal ytelse er det viktig å kle seg riktig. Spesielt på tur eller andre utendørs aktiviteter, så kan det være greit å ha på seg flere forskjellige lag, slik at man lett kan regulere temperaturen. Til mellomlag kan det være forskjellige jakker og gensere. Vi anbefaler disse jakkene: Wonder stretch jacket og fleek stretch jacket. 

Wonder stretch jakken er perfekt for alle aktiviteter, både heavy treningsøkter og en avslappende dag i byen. Dette er en stilfull og lett jakke som holder deg varm på kalde og regnfulle dager. Jakken er designet med ditt velvære i tankene! Den er ekstremt behagelig i bruk. 

Alternativ til peak performance jakkeAlternativ peak performance jakke
Fleek stretch jakken er litt lettere i stoffet, og passer perfekt til mildere temperaturer. Jakken er også lagd for å holde deg varm gjennom treningsøkten. Jakken har to lommer og er godt egnet for både trening og tur. 

Alternativ peak performance jakkealternativ peak performance jakke

 

 

 

 Fleece og teddyjakke

Om du trenger et enda varmere plagg har vi en super teddyjakke. Jakken er varm nok til å brukes alene ute, men også god og myk som gjør den til det perfekte kosejakken. Jakken er laget av fleece og er absolutt et must i en hver dame-garderobe. 

Fleecejakke til dame | alternativ peak performancefleece jakke til dame | alternativ peak performance

 

Rabattkode på Peak performance

Rabatt på Peak performance kan du få gjennom flere kanaler. Det vanligste er gjennom tilbud på nettsiden påoutlet varer eller kampanjer. Men det er også mulig å finne rabattkoder som kan brukes på salgsvarer for ytterligere redusert pris.

Studentrabatt Peak performance

Du kan se på hjemmesiden til Peak performance om de har studentrabatt eller ikke. Mange nettbutikker er også en del av et affiliate program hvor student-sider får lov til å dele en 10-20% rabatt, som regel på alle varer.

Rabatt på Instagram Peak performance

Til tider deles du ut rabattkoder via influencere via instagram. Rabattkodene er ofte i instagram-brukeren sitt navn. Rabattkoden er da eksempelvis: instagramnavn-20 for 20% rabatt, instagramnavn-10 for 10% rabatt.

Den enkleste måten å finne influencer rabattkode er ved å se over tag feeden til Peak performance. Da ser du fort på de siste postene om noen deler en rabattkode. Nyere poster har ofte gyldige rabattkoder.

Rabattkode på Peak performance via blogg

Mange bloggere deler ut rabattkoder for å få provisjon på salg. Det er ingen garanti for at Peak performance har rabattkoder som fungerer via en blogg. Men et triks her er å søke på Google: "rabattkode" "Peak performance" "blog". Og så filtrere på dato i søket slik at du finner nyere rabattkoder.

Peak performance i Norge

Peak performance salg og outlet

Peak performance har salg til tider, som annonseres på nettsiden, nyhetsbrev og noen ganger SMS.

Peak performance toll

Det er ikke toll på varene man bestiller fra Peak performance.

Peak performance treningsklær og rabattkode i Norge