• treningsklær til dame

  Rask levering + gratis retur

  Hos Famme kan du kjøpe fraktfritt og bestiller du i dag har du også gratis retur! Du velger mellom Posten, Helthjem eller samme dags levering med Porterbuddy!

 • Alt av treningsklær og sko på nett | Stort utvalg

  Bredt utvalg

  Hos Famme har du tights, treningstopper, løpejakker, sko og mye mer! Her finner du de beste seamless treningstights til dame. Vi har til og med andre hverdagsklær som er spesielt laget for de som er glad i å trene.

 • Kjøp seamless treningsklær på nett med fri frakt - avbildet er damer i seamless treningstights

  Best på seamless

  Famme er best i Norge på seamless tights. Vi har seamless tights i mange farger, lengder og passformer. Vi har seamless med og uten scrunch og seamless med og uten mønster. Match med treningstoppene våre!

Seamless treningsklær

Relode - Dette må du vite | Treningsklær og rabattkode hos Famme

Relode tilbyr et stort utvalg av treningsklær og tightser. Vi tilbyr også et stort utvalg av treningsklær. Vi har derfor flere alternativer til Relode sitt utvalg. 

Se vårt utvalg av treningstightser her. 

Se også vårt utvalg av treningstopper her. 

Du kan finne info om rabattkode på treningstights fra Relode her.

Lurer du på hvordan vilkårene er ellers i nettbutikken hos Relode, les mer om Relode i Norge.

Alternativ til Relode tights

Seamless tights

Relode har et stort utvalg av seamless tightser. Dette er ekstremt populære tightser da de er ekstremt behagelige i bruk. Som alternativ til Relode sine Seamless tights anbefaler vi disse tightsene

En av våre bestselgere er Elevate Vortex Leggings 2. Tightsen er seamless og har god kompresjon. Våre Elevate plagg former rumpen med et klassisk sømløs teknologi og strategisk design. Som resultat får du en diskret look, som vil se helt fantastisk ut på deg. Tightsen har også en antikrøllende effekt, som føles helt fantastisk og sørger for et slitesterkt plagg.

Alternativ til Relode seamless tightsAlternativ til relode seamless tights for dameAlternativ til relode seamless tights
I tillegg tilbyr i Famme treningsshortser i seamless. Dette er et perfekt plagg for mer tunge trenignsøkter, eller varmere temperaturer. Prøv vår Seamless scrunch shorts nå!
Alternativ relode treningsshortsalternativ relode treningsshorts

 

Ribbed tights

Som alternativ til Relode sine Ribbed tights anbefaler vi disse tightsene. Vår bestselger Ribbed seamless tights er et ekstremt godt alternativ til Relode sine ribebd tightser. Tightsen kommer med høyt liv og bred linning. I tillegg har tightsen en v-shape bak, som gir rumpen en finere og fastere form. Tightsen er også laget slik at den skal være høyere bak enn foran. Tightsen har ypperlig bevegelsesfrihet, og er perfekt for både yoga, løping, styrketrening og chilling. 

Alternativ til relode ribbed tightsAlternativ til relode ribbed tights

 

 

Kompresjonstights

Som alternativ til Relode sine Kompresjonstights anbefaler vi disse tightsene.

Se også vår bestselger Ella kompresjonstights. Tightsen kommer med høyt liv og har et elastisk midjebånd. Resultatet gir en tights med hold-in effekt, i tillegg til at den ikke vil skli ned under treningsøkten. Tightsen er ypperlig for løping, styrketrening og crossfit. Tightsen kommer i flere farger, sånn at du kan finne din favoritt!

Alternativ til relode kompresjonstightsalternativ til relode rød kompresjonstightsAlternativ til relode blå kompresjonstights

Scrunch tights

Som alternativ til Relode sine scrunch tights anbefaler vi disse tightsene. Famme sine scrunch tightser kommer både i seamless og uten. Og er generelt noen av de mer populære plaggene vi tilbyr her. En av våre bestselgere er Scrunch seamless leggings. Kombinasjonen av seamless og scrunch sørger for en fin og fast rumpe. For ekstra komfort og utseende er denne tightsen også høyere bak. Dette er en sikker favoritt blant våre kunder - sikre deg den beste tightsen i dag!

Alternativ relode seamless scrunch tightsalternativ til relode seamless scrunch tights

Camo tights

Som alternativ til Relode sine Camo tights anbefaler vi disse tightsene. Vår bestselger camo tights. Denne tightsen er utrolig stilig og kommer med den nyeste seamless teknologien. Den tar stil og komfort til et nytt nivå! Sikre deg en av våre beste tightser nå. 

Alternativ Relode camotightsAlternativ relode camo tightsAlternativ relode camp tights

Tights med lomme

Som alternativ til Relode sine Tights med lomme anbefaler vi disse tightsene. En av våre favoritter er vår Techna tights.  Lommene er store nok til en Iphone Max, og har lomme på begge sidene. Du kan dermed selv velge hva du vil ha med på treningsøkten, enten om dette er mobilen, nøkler, bankkort osv. I tillegg er tightsen squat-proof, slik at du kan fokusere på treningen. 

Alternativ relode tights med lommerAlternativ Relode tights med lommer

 

 

Tightser i alle farger

Relode har et stort utvalg av tightser i forskjellige farger og former. Vi har også et stort utvalg av farger, slik at du kan finne din favoritt. Se vårt utvalg av farger;

Relode Grå tights

Som alternativ til Relode sine Grå tights anbefaler vi disse tightsene.

Alternativ relode grå tightsalternativ relode grå tights

Relode Grønn tights

Som alternativ til Relode sine Grønn tights anbefaler vi disse tightsene.

alternative relode grønn tightsalternativ relode grønn tights

Relode Lilla tights

Som alternativ til Relode sine Lilla tights anbefaler vi disse tightsene.

Alternativ relode lilla tightsalternativ relode lilla tights

Relode Rød tights

Som alternativ til Relode sine Rød tights anbefaler vi disse tightsene.

alternativ relode rød tightsalternativ relode rød tights

Relode Svart tights

Som alternativ til Relode sine Svart tights anbefaler vi disse tightsene.

alternativ relode svart tightsalternativ relode svart tights

Rabattkode på Relode

Rabatt på Relode kan du få gjennom flere kanaler. Det vanligste er gjennom tilbud på nettsiden påoutlet varer eller kampanjer. Men det er også mulig å finne rabattkoder som kan brukes på salgsvarer for ytterligere redusert pris.

studentrabatt Relode

Du kan se på hjemmesiden til Relode om de har studentrabatt eller ikke. Mange nettbutikker er også en del av et affiliate program hvor student-sider får lov til å dele en 10-20% rabatt, som regel på alle varer.

Rabatt på instagram Relode

Til tider deles du ut rabattkoder via influencere via instagram. Rabattkodene er ofte i instagram-brukeren sitt navn. Rabattkoden er da eksempelvis: instagramnavn-20 for 20% rabatt, instagramnavn-10 for 10% rabatt.

Den enkleste måten å finne influencer rabattkode er ved å se over tag feeden til Relode. Da ser du fort på de siste postene om noen deler en rabattkode. Nyere poster har ofte gyldige rabattkoder.

Rabattkode på Relode via blogg

Mange bloggere deler ut rabattkoder for å få provisjon på salg. Det er ingen garanti for at Relode har rabattkoder som fungerer via en blogg. Men et triks her er å søke på Google: "rabattkode" "Relode" "blog". Og så filtrere på dato i søket slik at du finner nyere rabattkoder.

Relode i Norge

Relode salg og outlet

Relode har salg til tider, som annonseres på nettsiden, nyhetsbrev og noen ganger SMS.

Relode toll

Det er ikke toll på varene man bestiller fra Relode.

Relode treningsklær og rabattkode i Norge