Lue, pannebånd og caps til dame som passer høst og vinter

Beste hodeplagg 2021

Et hodeplagg er en essensiell del av en god garderobe. Det er funksjonelt, stilig, og er ofte den lille nødvendige detaljen for å skape en look. Luer, caps, og pannebånd er ikke bare stilfullt, men forhindrer også nedkjøling av kroppen. Vi har et utvalg av hodeplagg til deg, både til trening og til hverdags. 

I et nordisk klima er det spesielt viktig å finne et komfortabelt og effektivt hodeplagg som passer deg, kombinert med en god jakke, gode sokker og gode sko

 

Lue som holder hodet varmt

Vår Knitted Beanie er en veldig god lue å ha på kalde dager. Denne luen holder deg god og varm samtidig som den sitter fint og komfortabelt på hodet. Med sitt enkle og stilrene design, passer denne sammen med alt fra turklær til loungewear. Beanien er ensfarget og classy, og gir et stilig preg på antrekket. Bruk den med en Chunky Knit Sweater for en avslappet hverdagsstil, eller en Sherpa Teddy Jacket for de dagene været biter litt ekstra. 

Les også: De beste turklærne 2021

Sort beanie til dameSvart strikket lue med enkelt design

Pannebånd som varmer ørene

Pace Headband er et lett treningspannebånd som er godt egnet til utendørsaktiviteter. Den er laget av et mykt polyesterstoff som absorberer svetten bra, og holder ørene varme i kulden. Materialet er stretchy og passer de fleste hodeformer. Samtidig sklir den ikke ned, og passer perfekt til de aller fleste aktiviteter.  

Pannebånd til vinter og sommer

Pannebåndet er multifunksjonell og kan fungere som et svettebånd under varmere tider i sommer sesongene. Ved løpeturer eller annen trening med høy intensitet er det flere som plages av hestehaler som detter ned og mye svette. Pannebåndet kan derfor gjøre det enklere å holde håret på plass, samtidig som det fjerner svettenPace Headband er et perfekt alternativ for de fleste årstider. Stoffet er mykt, lett, og stretchy og kan fint passe under sykkelhjelmen. Pannebåndets hovedfunksjon er å hjelpe til med å holde på varmen, men for å oppnå best komfort er stoffet relativt tynt så det anbefales ikke å brukes i de høyeste minusgradene. Pace Headband er enda designet for å holde på varmen ved mild kulde og oppleves lettere enn andre hodeplagg. Pannebåndet er derfor ikke i veien for treningsprestasjonen. Et perfekt pannebåndet til ski, langrenn eller løping ved både pluss- og minusgrader!

 

Caps som beskytter mot solen

Emblem Caps er en klassisk, svart og behagelig caps med logo. Capsen beskytter huden mot UV-stråling ved at den skygger ansiktet for solen. Samtidig beskytter capsen øynene mot sterkt sollys. Denne løpecapsen er godt egnet til å brukes året rundt, og man kan fint ha et pannebånd under capsen om det er litt kjøligere ute. Capsen er one-size, men med en regulerbar reim som kan justere størrelsen og stramheten rundt hodet.  

Sort caps i klassisk stilSvart caps med justerbar reim

 

Andre blogginnlegg:

Best i test løpejakke

Beste treningsutstyr 2021

Beste vinterhansker til dame 2021

Beste sportsbriller 2021 - raske briller