Svart og hvitt treningspannebånd

Beste pannebånd 2021

Et treningspannebånd kan være det perfekte tilbehøret i en treningshverdag. Uansett årstid kan det være fint å ha et hodeplagg som kan holde håret og svette tilbake, samtidig som det varmer.

 

Pannebånd til vinteren

Det er lett å miste motivasjonen når det blir kaldere ute, og man vil helst holde seg innendørs. Vinteren bringer med seg kjølige og våte dager, som gjør det ekstra viktig å ha gode klær til forholdene. Det er viktig å holde hode varmt, og et slikt hodeplagg kan derfor være nyttig for å holde resten av kroppen varm. Et pannebånd kan oppleves som lettere enn andre hodeplagg og er ikke veien for treningsprestasjonen. 

 

Pannebånd til sommeren

Selv om man gjerne ikke trenger et pannebånd i varmere tider, kan de også fungere som et svettebånd om sommeren. Ved løpeturer eller annen trening med høy intensitet er det flere som plages av hestehaler som detter ned og mye svette. Dermed gjør pannebåndet det enklere å holde håret på plass, samtidig som det samler opp svetten. 

Pace Headband er et perfekt alternativ for de fleste årstider. Dette treningspannebåndet er lett og enkelt, og ser sporty ut. Om man liker å sykle, gå på ski eller ta seg en joggetur ute, er et slikt pannebånd svært praktisk. Stoffet oppleves som mykt, lett og stretchy og kan fint passe under sykkelhjelmen. Det kan fåes i hvitt og i svart. Det enkle og minimalistiske designet gjør at pannebåndet fremstår som stilrent og lett å matche med treningsjakken eller -tightsen. Pannebåndet egner seg best i mellomårstidene for å hjelpe med å holde på varmen, og for best komfort er stoffet relativt tynt så det anbefales ikke å brukes i høye minusgrader.

 

Hvitt lett og komfortabelt treningspannebånd      Svart lett og komfortabelt treningspannebånd