beste bodysuit til dame og badedrakt

Beste body 2021

Et av de smarteste valgene man kan ta som forbruker i 2021 er å kjøpe plagg som kan brukes til mye og til forskjellige antrekk og anledninger. Det finnes mange forskjellige plagg som kan brukes til mye mer enn man tror! Et av disse plaggene er en body, enten du vil bruke det som en topp når du skal ut på byen eller bare generelt et plagg å slappe av i. Vi har samlet en guide over den beste body til dame, enten du tenker på en bodysuit eller badedrakt. 

Les mer om det beste behagelige undertøy til dame her. 

Bodysuit til dame

Om du leter etter en allsidig og lekker bodysuit, så har vi den her: 

svart bodysuit til dame
Vår Chill Body Suit er den perfekte body til dame da den kan brukes til mye forskjellige, enten det er til hverdagsantrekk, fest eller bare til å slappe av. Denne bodysuiten er lett, delikat og fin, og kan kombineres med mange ulike bukser, som for eksempel jeans. Dette er en bodysuit til dame som ikke kan brukes til trening, men som sagt kan brukes til mye annet, dermed er dette et kjøp som gir god investering i garderoben. I tillegg er bodysuits svært trendy og et plagg man garantert vil kunne bruke i flere år. 

Badedrakt til dame

I tillegg til bodysuits så har vi også badedrakt til dame hos Famme. Sjekk ut vår Milan Swimsuit: 

svart badedrakt til dame

Dette er en basic svart badedrakt som kan enten brukes når man skal bade eller som en bodysuit eller topp. Stoffet gjør dette plagget svært allsidig, så dette er en super badedrakt man kan bruke som body.  Denne badedrakten kan brukes som en lekker og allsidig bodysuit da den har et enkelt og stilrent design og er svært komfortabel. Den sitter flatterende på kroppen. Som badetøy er det også en svært luksuriøs badedrakt da den er laget av fantastisk stoff av god kvalitet fra Italia. 

Milan Swimsuit kommer også som en rød badedrakt: 

rød badedrakt til dame
En rød badedrakt eller bodysuit ser kjempelekkert ut - enten man skal bruke den på stranda eller på fest som en body. Det er en knallfin rød farge som lett kan matches med diverse jeans.