febrero 12, 2021 2 min read

Det aller viktigste med yogaklær er at du skal føle deg komfortabel og være fri til å bevege deg slik du ønsker. Her er allikevel noen tips til hvordan du finner de perfekte yoga pants!

 

 

yoga med famme tights

Noe av det viktigste å tenke på når du skal velge riktig yogapants er at de skal være behagelige, puste godt og sitte på plass under hele treningen. Du vil ikke ha bukser som sklir ned eller der buksebeina kommer i veien. Derfor kan det være fint å se etter bukser eller tights med høyt nok liv og med strikk eller oppbrett nederst på beina, slik at de sitter der de skal gjennom hele økten. Tights er et godt alternativ for bukse i all slags yoga. En god treningstights vil føle som et ekstra hudlag og følge etter kroppen på enhver bevegelse du gjør, selv i de mest utfordrende stillinger.

Det finnes også ulike materialer å velge mellom. Alle våre seamless tights bruker gode garn. Disse puster begge godt, men har også noen ulike egenskaper som passer til ulike typer trening. Våre tightser har god pusteevne og er veldig slitesterke. Dette gjør at de egner seg godt til de fleste typer yoga. Bukser i ytelsesmateriale vil også ha god pusteevne, men i tillegg være mer hurtigtørkende og passe enda bedre til trening der du svetter mye og holder en høy intensitet.

Skal du trene yoga i varme, fuktige omgivelser, kan 3/4 tights eller shorts være gode alternativ. 3/4 tights slutter midt på leggen og er kortere enn vanlige tights, men lengre enn shorts. Dette er en god løsning om du syns det blir for varmt med tights med full lengde, og opplever å bli fuktig på beina og miste grepet i shorts.

En svettetransporterende og hurtigtørkende 3/4 tights vil passe perfekt til din yoga-økt, slik at du kan svette og samtidig føle deg fresh.